Monday, 25 September 2017

Viktige datoer

8.des.2016 Treningsforedrag med Vibeke Skofterud  Vibeke holder foredraget "Vinnerhjerter". Et innholdsrikt foredrag om langrenn, trening, oppturer, nedturer og mye mer. Hun er OL og VM-mester i stafett, Vasaloppet-vinner og har mange år på landslaget. Tidspunkt: 18:00-19:30. Pris: GRATIS. Sted: Porsche Center Stavanger, Fabrikkveien 41. Pga stoler som settes ut og servering trenger vi påmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Januar 2017 Smøre & preppekurs Grundig kurs om skismøring. Mye nyttig innhold. Det er vår sponsor Hetland Sport som leverer smørekursene. Mange datoer å velge mellom. Finn din dag som passer på Hetland Sport sine nettsider www.hetlandsport.no/smorekurs/ Påmelding gjøres direkte til butikken på email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

15.jan.2017 Kurs i skiteknikk Kurs i klassisk skiteknikk med SkiOpplevelser og Ørjan Ravndal. To kurs i klassisk skiteknikk: et grunnkurs kl 11:00 og et videregående kl 13:30. Begrenset antall plasser. Kurssted er Sirdal. Lett servering. Se vår nettside "Påmelding" for mer om skikurs og priser.

4.mars 2017 Sirdal SkimaratonHovedrennet i klassisk stil. Velkommen!

12.mars 2017 Sirdal Fristil Vi fortsetter med arrangementet som før. Fristil/skøytetrase. Deltakermengden øker hvert år. Endelig dato settes i desember. 

19.aug.2017 Sirdal MultisportVi fortsetter med Multisport. Rulleski, løping, sykkel og motbakke. Se siden vår "Multisport" for all info.

Samarbeid Sponsing

A+ R A-

Sør-Norsk Fjellkarusell

Sør-Norsk Fjellkarusell

Sirdal Skimaraton 4.mars 2017. Sesilåmi 12. mars. HovdenTour 18.mars. Haukelirennet 25.mars.

Nye og gamle turrenn i regionen inngikk i 2013 et spennende samarbeid for å få flest mulig skiløpere til å gå flest mulig av de turrenn som arrangeres i fjellområdene Haukeli-Setesdal-Sirdal.

Arrangørene av de fire rennene er enige om at tilbudet for” skiglade” personer har blitt meget bra de siste årene, og da spesielt i en region som tidligere ikke har hatt veldig mange turrenn å tilby.

For å vise hva vi kan tilby av kvalitet på våre arrangement, vil vi også i år premiere de deltakere som klarer å fullføre 3 av disse 4 rennene. Deltakerne som har gått 3 av 4 løp gir selv beskjed på sitt 3. løp om at de er kvalifisert for premie, og vil da få en fin plakett med navn på løpene samt årstall.

VELKOMMEN TIL REGIONENS TURRENN SKISESONGEN 2017!

Sirdal Skimaraton – www.sirdal-skimaraton.no

Arrangeres for 6. året og har distansene 45 og 23 km klassisk teknikk.

Sesilåmi – www.sesilami.no

Arrangeres for 41. året og har distansen 52 km klassisk teknikk.

Hovdentour – www.hovdentour.no

Arrangeres for 6. året og har distansene 42 og 22 km klassisk teknikk.

Haukelirennet – www.haukelirennet.no

Arrangeres for 9. året og har distansen 32km fristil.