Saturday, 27 May 2017

Viktige datoer

8.des.2016 Treningsforedrag med Vibeke Skofterud  Vibeke holder foredraget "Vinnerhjerter". Et innholdsrikt foredrag om langrenn, trening, oppturer, nedturer og mye mer. Hun er OL og VM-mester i stafett, Vasaloppet-vinner og har mange år på landslaget. Tidspunkt: 18:00-19:30. Pris: GRATIS. Sted: Porsche Center Stavanger, Fabrikkveien 41. Pga stoler som settes ut og servering trenger vi påmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Januar 2017 Smøre & preppekurs Grundig kurs om skismøring. Mye nyttig innhold. Det er vår sponsor Hetland Sport som leverer smørekursene. Mange datoer å velge mellom. Finn din dag som passer på Hetland Sport sine nettsider www.hetlandsport.no/smorekurs/ Påmelding gjøres direkte til butikken på email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

15.jan.2017 Kurs i skiteknikk Kurs i klassisk skiteknikk med SkiOpplevelser og Ørjan Ravndal. To kurs i klassisk skiteknikk: et grunnkurs kl 11:00 og et videregående kl 13:30. Begrenset antall plasser. Kurssted er Sirdal. Lett servering. Se vår nettside "Påmelding" for mer om skikurs og priser.

4.mars 2017 Sirdal SkimaratonHovedrennet i klassisk stil. Velkommen!

12.mars 2017 Sirdal Fristil Vi fortsetter med arrangementet som før. Fristil/skøytetrase. Deltakermengden øker hvert år. Endelig dato settes i desember. 

19.aug.2017 Sirdal MultisportVi fortsetter med Multisport. Rulleski, løping, sykkel og motbakke. Se siden vår "Multisport" for all info.

Samarbeid Sponsing

A+ R A-

Sirdal Fristil 2017

Vi fortsetter som før og frister med et turrenn i fristil i Sirdal. Hovedmålet er å øke interessen for turrenn i fristil i Sirdal.

Det er et uformelt arrangement i enklere form enn skimaratonet. Gratis å delta og gratis servering. Møt opp og vis at det er nok interesse til et stort fullskala turrenn i fristil. Start og mål blir i Ådneram. Løypene preppes kun for fristil den dagen.

Tid: Søndag 12.mars 2017. Start klokken 12:00. Arrangeres for 4. gang i 2017.

Påmelding: Send email til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. med tittel "Fristil påmelding". Vi må ha navn og alder skal påmeldingen bli registrert. Vi setter pris på tidlig påmelding. I god tid før rennet planlegges mengden mat, drikke, startnummer osv. Maksimalt 100 deltakere. Vi var snaut 100 påmeldt i 2016 så vær tidlig med påmelding. Aldersgrense er 12 år.

Parkering: Langs veien innover Flatstøldalen. Akkuratt som under Sirdal Skimaraton. Ingen parkering forrann Sira Kvina garasjene og heller ikke på hyttefeltenes private parkeringer som er merket.

Servering: Ved start og i mål blir det saft, squeezy, cookies, sjokolade og bananer. Det serveres under et lite telt så eventuel snø eller regn ikke ødelegger servering.

Oppbevaring av klær og utstyr: Vi har store plastsekker som deltakere får til å legge klær og utstyr i. Disse sekkene fraktes til mål etter starten er gått.

Datovalg: I fjor gikk fristil-rennet dagen etter skimaratonet vårt. Flere deltok begge dager og det gikk fint sa de. Pass på å hvil deg godt hvis du går et langløp dagen før fristilrennet. Vi kan i år ikke ha fristilrennet dagen etter skimaratonet pga skimaratonets spesielle plasseringen i vinterferien.

Løypetrase: Trase i 2017 blir som i 2016.

Løypetrase kan endres. Årene 2014-2016 har hatt lik trase. Vi har vurdert både en og to runder. Hvis dårlig forhold inn Flatstølen så blir kanskje trase flyttet til Turisthytten og ned mot Ortevatn og Sirekrok.

Vinteren 2016 var trase slik: første halvdel av Sirdal Skimaraton. Altså Flatstøldalen. Det er et flatere parti enn Sirekrok og vi slipper veipasseringer. Lengde er ca 11 km. Start er bak Sira Kvina garasjene. Mål er på andre siden av elven på marken like etter etter bilbroen. Kort gåavstand mellom parkering, start og mål. Se etter våre røde-hvite-blå beachflagg ved start og mål. Vi følger samme retning som Sirdal Skimaraton. Dvs innover dalen på høyre side. Det betyr start med en oppoverbakke men så kommer lange lette partier.

Startnummer deles ut rett før start. Lett tidtaking og vi noterer ekstra de som kommer først i mål og premierer dem. Medaljer blir det på alle, egne spesialmedaljer kun for fristil. Det er valgfritt med startnumer og medalje. Ingen klasseinndeling, ingen aldersklasser men vi noterer aldersgruppene: ungdom og voksen. Uformelt arrangement, ingen lisenser, arrangør har ansvarsforsikring, forsikring på deltakere er fritt og all deltakelse på eget ansvar.

Ta med venner på skøyteski og vis verden at det er stor interesse for turrenn i fristil for mosjonister i Sirdal.

Arrangør på arrangementet er Sirdal Skimaraton.

Kart under som viser hvor start og mål er. Samt parkering.