Monday, 25 September 2017

Viktige datoer

8.des.2016 Treningsforedrag med Vibeke Skofterud  Vibeke holder foredraget "Vinnerhjerter". Et innholdsrikt foredrag om langrenn, trening, oppturer, nedturer og mye mer. Hun er OL og VM-mester i stafett, Vasaloppet-vinner og har mange år på landslaget. Tidspunkt: 18:00-19:30. Pris: GRATIS. Sted: Porsche Center Stavanger, Fabrikkveien 41. Pga stoler som settes ut og servering trenger vi påmelding til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Januar 2017 Smøre & preppekurs Grundig kurs om skismøring. Mye nyttig innhold. Det er vår sponsor Hetland Sport som leverer smørekursene. Mange datoer å velge mellom. Finn din dag som passer på Hetland Sport sine nettsider www.hetlandsport.no/smorekurs/ Påmelding gjøres direkte til butikken på email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

15.jan.2017 Kurs i skiteknikk Kurs i klassisk skiteknikk med SkiOpplevelser og Ørjan Ravndal. To kurs i klassisk skiteknikk: et grunnkurs kl 11:00 og et videregående kl 13:30. Begrenset antall plasser. Kurssted er Sirdal. Lett servering. Se vår nettside "Påmelding" for mer om skikurs og priser.

4.mars 2017 Sirdal SkimaratonHovedrennet i klassisk stil. Velkommen!

12.mars 2017 Sirdal Fristil Vi fortsetter med arrangementet som før. Fristil/skøytetrase. Deltakermengden øker hvert år. Endelig dato settes i desember. 

19.aug.2017 Sirdal MultisportVi fortsetter med Multisport. Rulleski, løping, sykkel og motbakke. Se siden vår "Multisport" for all info.

Samarbeid Sponsing

A+ R A-

Påmelding

Påmelding til rennet gjøres på denne internet-adressen  www.deltager.no/sirdal_skimaraton_2017

Betaling blir med kredittkort online.

Startkontigent er 400kr pluss en eventuell engangslisens. 
Prisen er den samme for begge løypevalg, både 23km (halvmaraton) og 45km (helmaraton).

Engangslisens er 60kr for ungdom 13-25 år og 150kr for de mellom 26 og 70 år. Også 60kr i trimklasse. For de mellom 70 og 80 er det frivillig med lisens. Info om Skiforbundets skilisens.

Klassene blir aldersgruppert. 2 årige klasser frem til 20 år og deretter 10 årsklasser. Aldersgrense er 13år (født 2004). Ved påmelding oppgir du ”år født” og system vil plassere deg i rett aldersklasse. Aldersklassene er: 13-14, 15-16, 17-18, 19-20, 21-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, og 80 og eldre. Vi har også trimklassen som er uten tidtaking, med "Deltatt" som status. I trimklassen kan du gå så langt du vil - en runde, to runder eller en halv runde. Obs: Aldersklasse 13-14år kan bare gå halvmaraton. På renndagen og før rennet starter har du en siste frist til å endre lengde, som fra 45km til 23km. Endringer på renndagen gjøres på skjemaer i varmeteltet.

Vi har også et eget skjema for gruppepåmeldinger og betaling via faktura. Email oss for å få tilsent det skjema.

NB: Prisen på startkontigent stiger med 100kr de siste ukene. Se avsnitt med tidsfrister. Trimklassen øker ikke. Påmelding i siste liten medfører ekstra arbeid så vi setter stor pris på om du melder deg på tidlig. Meldinger om seeding bør også komme noe tidlig. Vi har ingen påmelding på selve renndagen eller dagen før.

Vi må dessverre sette en grense for maks antall deltakere. Dette for å sikre kvalitet og sikkerhet.

Hele Skiforbundets rennreglement for langrenn ligger her http://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/felles-lover-og-regler/ Vi følger deres retningslinjer på refusjon. Hvis avlyst renn før renndagen gis 50% tilbake. Ref §214.

KURS I SKITEKNIKK

Vi har i år to skikurs lørdag 15.januar 2017. Instruktører er fra SkiOpplevelser. Informasjon, pris og påmelding til kursene er på disse to sidene: Grunnkurs klassisk, videregående kurs klassisk.

TIDSFRISTER OPPSUMMERT

- Påmelding til rennet med vanlig pris: innen 17.februar (kl.23:59).
- Gruppepåmeldinger med samlefaktura: innen 17.februar.
- Endring av klasse, som skifte fra hel til halvmaraton: innen 28.februar.
- Gi melding om seeding: innen 28.februar.
- Påmelding til rennet med økt pris: innen 2.mars.
- Ingen påmeldinger på renndagen eller dagen før (fredagen).

SEEDING

All seeding gjøres på denne nettsiden http://sirdal-skimaraton.no/seeding/
På den nettsiden kan du også sjekke hvilken seeding du er tildelt.

I et av feltene ved påmelding kan du også oppgi forventet sluttid i rennet og det vil bli brukt i seeding evaluering hvis vi ikke finner noe annen seeding på deg. Vi godkjenner nesten alt av turrenn-seedingrenn for alle deltakere uansett nivå. Har du ikke gått turrenn før, og kun da, kan du i seeding bruke løp eller turritt-resultat. Det viktigste er at alle deltakerne starter på mest egnet plass. Arrangør vil også i noe grad bruke tidligere resultatlister fra andre renn – som Sesilåmi - for å seede. Dette er ikke en 100% sikkert sammenkobling så vi anbefaler du også oppgir seeding info selv. Seeding gjøres ved å finne en seeding-faktor. Den sier hvor mange prosent du er bak en vinner. Eks: brukte du 3 timer i et renn og vinneren brukte 2 timer så er din faktor 150%. Dvs 3:00/2:00 gir 1.5 som er 150%. Seedingrenn må være minst 10km, løp 8km og ritt 60km. Seeding fra ritt og løp blir litt justert siden det ikke er garantert at en topprytter er en dyktig skiløper.